Tempat dating menarik

Posted by / 02-May-2020 02:28

Maklumat lanjut: limastiga.& facebook.com/Limastiga Tempat menarik di Melaka yang seterusnya ialah Desa Balqis juga tersenarai dalam entri terdahulu berkenaan tempat menarik di Malaysia.Uniknya, setiap 10 rumah yang ada di sana diberikan nama seperti panggilan pada pakcik dan makcik kita. Apa kata pergi jauh dari hiruk-pikuk kotaraya dan singgah di sini. Tidak kurang juga yang memilih Desa Balqis untuk family day.Ia termasuk Pak Long, Pak Ngah, Balqis, Mama Penghulu, Pakcik, Adik & Kakak, Nenek, Atuk , Pak Ndak. Antara kerinduan yang sudah lama kita tidak rasai ialah, apabila waktu Subuh pula dikejutkan oleh kokokan ayam. Rupanya, ramai orang yang dalam perjalan JB-KL atau KL-JB yang sengaja singgah ke sini. Jangan tidak percaya, ada yang sambut Hari Raya Aidilfitri di sini juga.Jika ada anak kecil yang boring dan tidak tahu mahu buat apa, biarkan mereka berendam di kolam renang.Sangat sesuai untuk reunion dan gathering untuk kawan-kawan lama dan keluarga.Kalau ingin makan malan, restoran makanan laut yang banyak terdapat di Umbai hanya terletak 2-3 minit sahaja dari sini.Tak tahu mana nak pegi dating dengan boyfriend/girlfriend anda? Selalu kat shopping mall je, kalau bukan Midvalley, korang pegi Sunway pula lepas tu lepak satu hari dalam mall. Bila fikir-fikir, anda pasti serabut kan nak pegi mana, nak buat apa.

the nature's forest masterpiece #bigtree #tree #trees #treestagram #forest #greens #blue #blueskies #nature #klmalaysia #sentulwest #park #sunnyday #yhyin16 A post shared by HYYow摇会赢 (@huiyin.yow) on Muzium ni macam tak popular je kat Malaysia kan? Jangan lupa untuk berterima kasih dengan kami sebab bagi cadangan ni. Jika anda mahu berehat seketika hujung minggu, dan memandangkan cuti sekolah yang bakal tiba, apa kata anda lapangkan dada dan merancang untuk ke beberapa tempat menarik di Melaka. Biasanya, laluan keluar PLUS Ayer Keroh sangat sesak.Tetapi dengan perancangan yang rapi dengan menempah tempat penginapan lebih awal, keluar rumah lebih awal dan segala persiapan dibuat lebih awal, anda boleh mengelakkan kekecewaan dan betul-betul menikmati percutian anda di Melaka. Jarang yang mahu singgah kecuali ingin menunaikan solat. Mungkin juga kerana macam tiada apa-apa yang istimewa.Hanya orang yang menghargai sejarah akan menghargai masjid ini sepenuhnya.Bila melangkah masuk ke dalam masjid kecil ini, terasa bagai dibawa ke zaman silam.

tempat dating menarik-78tempat dating menarik-29tempat dating menarik-87

One thought on “tempat dating menarik”